VRIJHANGENDE ROLGORDIJNEN

Een klassieke vorm van binnenzonwering die invasief aan de muur of aan het plafond wordt gemonteerd. Sommige systemen laten ook een niet-invasieve installatie toe.

Dit type rolgordijn is bedoeld voor ramen van verschillende afmetingen. Het zorgt voor schaduw op ramen tot een breedte van 440 cm waardoor het niet alleen een perfecte keuze is voor woningen, maar ook voor kantoorruimtes en vergaderruimtes. De rolgordijnen kunnen zowel handmatig worden bediend door aan een ketting te trekken als elektrisch met een afstandsbediening, een schakelaar of een mobiel apparaat.
 

Er zijn tientallen verschillende stoffen beschikbaar, waardoor de rolgordijnen qua kleur en functionaliteit aan elk interieur kunnen worden aangepast. De kasten kunnen ook worden voorzien van een screendoek die de verwarming van kamers tegengaat en de zonnestraling vermindert.

FRAME MOUNTED ROLLER BLINDS

Een zonnewering die direct op het raamkozijn is gemonteerd. Afhankelijk van het gekozen systeem is niet-invasieve of invasieve installatie mogelijk. Na het oprollen van de stof zit het gordijn verborgen in de kast. Na het uitrollen worden de randen van de stof in geleiders geplaatst.


De maximale breedte van de beglazing die onder de garantie valt is 150 cm. Handmatige bediening. Dankzij het gebruik van een geleidingssysteem zijn deze rolgordijnen ook perfect voor dakramen

 

Grote keuze aan stoffen met verschillende kenmerken en kleuren maakt het mogelijk om de rolgordijnen aan te passen aan de eisen van elk interieur. Er zijn ook rolgordijnen verkrijgbaar met een screendoek die de verwarming van kamers en de zonnestraling vermindert.

GRATIS OFFERTE

Home

Galerij

Gratis offerte

Contact

Home

Galerij

Gratis offerte

Contact

  1. nl
  2. en

0 622 475 339

info@semazonwering.nl

0 622 475 339

info@semazonwering.nl

Naam:        SEMA zonwering

Address:    Molenlaan 13B

                    1422XN Uithoorn

KvK:            81448333

BTW:          NL862096868B01

BANK:        NL29RABO0363886400

 

ALGEMENE VOORWAARDEN