Stoffen kleuren:

SCREEN

Systeem van hoogwaardige buitenzonwering. Het reduceert uitstekend de zonnestraling zonder de noodzaak om natuurlijk daglicht op te geven en biedt een optimale bescherming tegen overmatige opwarming van de kamers. De Hema Screen wordt aanbevolen als afdekking voor ramen en terrassen op een plek die beschut is tegen harde wind.

 

Het doek is verbonden met de kast en de onderlijst. Het Hema-systeem bevat enkelvoudige geleiders. De kast en geleiders van het Hema systeem zijn gemaakt van geëxtrudeerd aluminium wat een hoge weerstand tegen weersomstandigheden garandeert. Toegang tot de kast voor onderhoud is aan de voorkant ervan wat het gemakkelijker maakt om de screens te onderhouden. Er zijn kasten beschikbaar van type 450 en 900 zodat de vorm ervan kan worden aangepast aan de stijl van het gebouw.

SCREEN L

In de Hema L-variant zijn de zijgeleiders vervangen door een lichte lijn die de hele constructie visueel lichter maakt. De kast kan zowel binnen als buiten een gebouw worden gebruikt.

 

Deze oplossing is perfect voor volledig glazen gevels. De lijn bedekt de beglazing niet waardoor er een architectonisch interessant effect wordt bereikt. Vanwege het ontbreken van zijgeleiders waarmee het doek zou worden geïntegreerd en dus vanwege de lagere stabiliteit, wordt deze oplossing aanbevolen op plaatsen die beschermd zijn tegen de wind.

SCREEN ZIP

Door gebruik te maken van een zipsysteem dat meer weerstand tegen windbelasting biedt, is de Hema ZIP screen een geavanceerde versie van het Hema systeem. De doeken verminderen uitstekend de overmatige blootstelling aan de zon en gaan het opwarmen de kamers tegen. Het systeem wordt vooral aanbevolen voor HS schuiframen, pergola's en terrassen.
 

 In het Hema ZIP-systeem is het screendoek bovendien geïntegreerd met de zijgeleiders wat meer stabiliteit en een goede spanning garandeert. Door deze oplossing is het scherm windvast tot windstoten met een snelheid tot 145 km/u. De goede bevestiging van het doek aan de geleiders biedt ook een goede bescherming tegen insecten en vuil waarbij het ook als klamboe werkt.
 

Het Hema ZIP-systeem is uitgerust met tweedelige geleiders met een systeem van compenserende afdichtingen. De kast en geleiders zijn gemaakt van geëxtrudeerd aluminium wat voor een grotere weerstand zorgt. Toegang tot de kast voor onderhoud is aan de voorkant ervan wat het gemakkelijker maakt om de screens te onderhouden. Er zijn kasten beschikbaar van type 450 en 900 zodat de vorm ervan kan worden aangepast aan de stijl van het gebouw.

 

 

GRATIS OFFERTE

Home

Galerij

Gratis offerte

Contact

Home

Galerij

Gratis offerte

Contact