GRATIS OFFERTE

BEDIENING

BEDIENING

 

  vaste profielhouder

 

  beweegbare profielhouder met handvat

 

  touwtje

 

  elektrische bediening

Somfy elektrische bediening

 

Automatische bediening van de plisségordijnen zorgt voor gemakkelijk gebruik van de zonwering elke dag. De plisségordijnen kunnen worden bediend met een schakelaar, afstandsbediening of elk mobiel apparaat zoals een smartphone. Als je voor het bedienen met een mobiel apparaat gaat, kan je de plisségordijnen overal ter wereld bedienen.

 

Elektrisch bediende plisségordijnen kunnen ook in groepen worden bediend.

Plisségordijnen

Privacy, de optimale temperatuur en de juiste hoeveelheid licht in de kamer hebben een grote invloed op ons welzijn en onze stemming. De behoeften kunnen veranderen, daarom is het de moeite waard om oplossingen te kiezen die zich kunnen aanpassen aan de actuele verwachtingen.

 

Plisségordijnen zijn een systeem van binnenzonwering die vooral worden gewaardeerd vanwege de mogelijkheid om elk deel van het raam te bedekken en de grote functionaliteit van stoffen. Plisségordijnen kunnen een kamer volledig verduisteren of alleen voor wat privacy zorgen en het zonlicht doorlaten. Ze kunnen het interieur in de zomer beschermen tegen oververhitting en in de winter tegen warmteverlies.

BESPARING

Honingraat plissé-gordijnen verminderen de opwarming van kamers in de zomer en leiden niet tot overmatig warmteverlies in de winter waardoor ze bijdragen aan de verlaging van de bedrijfskosten.

GEMAK

Veel opties voor het bedienen van de plissé-gordijnen maken het dagelijks gebruik van deze binnenzonwering uiterst comfortabel en eenvoudig.

MOOI ONTWERP

Een brede selectie van stoffen in verschillende kleuren en structuren en de mogelijkheid om de profielen in kleur te matchen, zorgen ervoor dat de plissé-gordijnen perfect in elk interieur passen.

EENVOUDIGE MONTAGE

Plisségordijnen kunnen op een eenvoudige manier worden gemonteerd, zowel niet-invasief als door het raamkozijn te bewerken. Het type installatie kan worden aangepast aan de afmetingen van het raamkozijn.

MULTIFUNCTIONEEL

Plisségordijnen is de enige zonwering waarmee je elk gewenste deel van het raam kunt bedekken waardoor ze buitengewoon handig zijn.

JUISTE FIT

Plisségordijnen kunnen worden aangepast aan vrijwel elke vorm van het raam, van traditionele rechthoekige ramen via schuine ramen tot ronde ramen. Er is ook een versie voor dakramen beschikbaar.

COMFORT

De vouwgordijnen bieden bescherming tegen overmatige blootstelling aan zonnestraling en zorgen voor meer privacy waardoor je in optimale omstandigheden kunt ontspannen.

Doeken

 

  Een breed gamma aan doeken met verschillende doorschijnendheid, een breed gamma aan kleuren en een verscheidenheid aan texturen.


  De Honeycomb-collectie onderscheidt zich door de hoge thermische isolatie. Het gebruik van een dubbele stof met een interne aluminium coating beperkt aanzienlijk de opwarming van de kamers in de zomer en het koud worden ervan in de winter.

 

  Er zijn ook brandvertragende doeken verkrijgbaar.

Plisségordijnen en jaloezieën bieden veel configuratieopties. Je kunt ze aanpassen aan de vorm van het raam, de stijl van het interieur, de behoeften of de montagemogelijkheden. Ze zijn een universele en flexibele oplossing die in vrijwel elk interieur past.

Profielkleuren

 

  standaard: wit, mat wit, ivoor, mat antraciet, mahonie bruin, mat zwart, geanodiseerd zilver,


  speciaal: geanodiseerd (houtskool, champagne, donker olijf, bruin, zwart), houtachtig (grenen, gouden eik, walnoot, mahonie, moeraseik, Winchester)

Screwed to the windows frame or glazing bead

Invasive fixing

Non-invasive mounting

Applied to the window frame

MONTAGE TYPES

Cosimo

Profielen van de plisségordijnen in het Cosimo systeem worden ingeklikt bij het touwtje wat voor een perfecte hechting van de zonwering aan het raamkozijn zorgt en speling voorkomt.
 

Cosimo One.

Het Cosimo One-systeem maakt gebruik van een magnetisch Easy Click-slot. Na het sluiten van de plisségordijn, sluiten magneten deze automatisch, waardoor het profiel wordt verbonden met de bevestiging van het touwtje. Dankzij deze oplossing wordt het raam volledig afgedekt.

Cosimo Cord Control

De Cosimo Cord Control-versie onderscheidt zich door de manier waarop deze wordt bediend met een touwtje. De plisségordijn is voorzien van een bijkomend vast hoofdprofiel dat aan het raamkozijn wordt bevestigd en voor extra stabiliteit van de gordijn zorgt. Het profiel wordt vooral aanbevolen voor ramen met een breedte van meer dan 130 cm.

SOORTEN PROFIELEN:

Home

Galerij

Gratis offerte

Contact

Home

Galerij

Gratis offerte

Contact