Standaard profielkleuren:

ENKELE PLISSÉGORDIJNEN

Enkele plisségordijnen bestaan uit één laag stof en twee profielen. Dit is een traditionele oplossing waarmee je elk deel van het raam kunt afdekken.

DUBBELE PLISSÉGORDIJNEN

De dubbele plisségordijnen in het Cosimo Geometric-systeem bestaat uit twee lagen stof en maar liefst drie profielen wat meer mogelijkheden biedt om het raam af te dekken. Hierdoor kunnen verschillende functionaliteiten of visuele effecten met elkaar worden gecombineerd in een zonwering. Het raam kan geheel of gedeeltelijk worden afgedekt met een van de twee stoffen, of met twee stoffen tegelijkertijd.

 

 

PLISSÉGORDIJNEN

VOOR RAMEN MET NIET-STANDAARD VORMEN

Dankzij een brede selectie aan mechanismen en profielen kan de plisségordijn worden aangepast aan bijna elke niet-typische vorm van ramen, bijv. voor ronde, trapeziumvormige of driehoekige ramen.

 

Bij zonweringen voor dit type ramen zijn alleen enkele plisségordijnen beschikbaar.

 

PLISSÉGORDIJNEN

VOOR DAKRAMEN

Voor de zonwering van dakramen wordt een systeem gebruikt bestaande uit Smart Line zijgeleiders bevestigd aan de zijlijsten van het kozijn wat voor een betere stabiliteit en dichtheid van de plisségordijn zorgt.

 

Door honingraatstof te kiezen, kan de plisségordijn de kamer beschermen tegen oververhitting wat een veelvoorkomend probleem is bij dakramen.
 

De Cosimo SL- plisségordijn is ook verkrijgbaar in de Geometric-versie met dubbele stof.

GRATIS OFFERTE

Home

Galerij

Gratis offerte

Contact

Home

Galerij

Gratis offerte

Contact

  1. nl
  2. en

0 622 475 339

info@semazonwering.nl