Screens zijn een combinatie van functionaliteit en gebruiksgemak. Door de screens uit te rusten met elektrische aandrijving en automatische werking afhankelijk van weersinvloeden, wordt hun lange en probleemloze werking gegarandeerd, terwijl het comfort van het dagelijkse gebruik van de screens wordt bewaard.

Eenvoudige bediening

 afstandsbediening

 schakelaar

 mobiel apparaat

Beschikbare kasten

95 mm

105 mm

125 mm

Breed kleurengamma

 alle RAL-kleuren

Doekstructuur

reguliere stof - Soltis

diagonale stof - Serge, Nova

Mogelijkheid om het doek naar wens te bedrukken

Afmetingen

Mogelijkheid om een oppervlakte tot een breedte van 5 m of een oppervlakte van 15 m2 te bedekken

SCREEN

Screens zijn een modern systeem van hoogwaardige buitenzonwering. Het doek van een screen is van de hoogste kwaliteit en beschermt de kamer uitstekend tegen overmatige blootstelling aan de zon. Daarnaast sluit het ontwerp ervan perfect aan bij de moderne bouw en maakt indruk met zijn functionaliteit.

 

Reductie van warmtestraling tot 95%

COMFORT

Door de schadelijke UV-straling te beperken en de zonnestraling zonder verlies van daglicht te reduceren, zorgt de screen voor een comfortabele rust bij een optimale temperatuur.

GEMAK

Intuïtieve bediening met een afstandsbediening, schakelaar of mobiel apparaat en de ingebouwde elektrische aandrijving vergemakkelijken het dagelijks gebruik van de screens.

MOOI ONTWERP

De combinatie van functionaliteit en minimalisme, evenals veel mogelijkheden van visuele aanpassing van de doeken, zorgen ervoor dat de screens perfect passen bij elke gevel wat een decoratief effect geeft.

DUURZAAMHEID

Screens onderscheiden zich door een zeer hoge weerstand tegen weersinvloeden en sterke windbelastingen waardoor ze perfect zijn voor plekken met extreme weersomstandigheden.

BESPARING

Screens verbeteren de energie-efficiëntie van het gebouw aanzienlijk en beschermen tegen overmatige opwarming van de kamers wat op zijn beurt de kosten van airconditioning in het gebouw verlaagt.

JUISTE FIT

Een brede selectie aan vormen en maten van de kast en een breed gamma aan kleuren van het doek met verschillende doorschijnendheidsniveaus zorgen voor een optimale aanpassing van de screen aan individuele behoeften.

GRATIS OFFERTE

Home

Galerij

Gratis offerte

Contact

Home

Galerij

Gratis offerte

Contact

  1. nl
  2. en

0 622 475 339

info@semazonwering.nl